Pattern Jahit Langsir Simple dan Moden

12:03 AM

Tahun ini special sebab nak raya di rumah baru. Masuk tahun lepas sebenarnya tapi masa tu bersalinkan Mus'ab jadi interior dalam rumah guna apa yang ada je.

Alhamdulillah mujur langsir sama tinggi, boleh tukar-tukar dengan langsir lain cuma nak cari sedondon tu jenuh juga lah.

Biasa kami adik beradik memang jahit langsir sendiri. Rumah ibu pun kami jahitkan. Kami minat langsir jahit lurus je. First time tahun ni ada masa nak open tempahan upah jahit langsir lah.

Ada yang berminat? Order sini >> Upah Jahit Langsir dari Mamadomm

Simple, moden dan tak lapuk dek zaman.

Nak juga merasa pattern langsir eyelit tapi tak dan lagi beli rail kayu. Kita dahulukan yang utama dulu ye tak. ;)






Korang minat pattern langsir macamana?

Cuba share di komen :)

You Might Also Like

1 comments

Google+ Followers

recent posts