Intro Dunia Online Mama

11:10 PM

Yeay! my second baby blog successfully created! Tapi for sure my primary blog takkan akan disiakan, i will share di sana too, of course! :) Blog akakvitamin.com dah lebih setahun wujud cuma baru beberapa bulan beli domain dan hosting. Asal namanya alhamdulillahsihat.blogspot.com yang pada awal tempat saya curah tips kesihatan dengan u all. Coretan di situ semua coretan kasih sayang. hehe.

Lain dengan Dunia Online Mama.. sebab saya ni pemalu orangnya (pemalu la 'sangat' :p haha) jadi kat sini nak guna bahasa santai, lebih kepada sharing perjalanan sebagai seorang mama menjaga ahli syurga dan berkongsi pelbagai tips kesihatan anak. Yes sebab saya sendiri pun begitu, anak tersedak susu pun nak google. 

Serious seronok sangat kalau diimbas kembali. Kini fateh reaching 2 years in around 6 months more. mama sooo excited celik mata tengok fateh membesar depan mama.

my fateh semasa berusia 3-4 bulan


Walaupun saya working at home mom, masih lagi tak puas tatap fateh 24hrs. You are my baby ever! :) cewah rasa macam dah besar sangat fateh kan. Padahal baru 1 tahun 6 bulan. And noww, mama choose to have nama blog pun nama fateh. Nama penuhnya Muhammad Al Fateh, diambil sempena nama Sultan Alfateh yang berjaya bebaskan Constantinopel suatu ketika dahulu.

Dari belum hamil lagi mama duk berangan nak anak lelaki dan namakan nama ini. Oh Allah is such a greatful rezki Allah bagi. Tak ingat specific ayat mana dalam Al-quran, ada Allah berfirman; "Allah bersama sangkaan hamba-hambaNya".



Setiap yang berlaku Allah dah susun dah, dan apa yang kita impikan pun datangnya dari Allah jua. Panjang lagi hayat blog Dunia Online Mama ni insyaAllah, looong journey to go. Blogger mama semua, salam perkenalan! :) I will follow you all back. Bye!

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

recent posts