Blog Dunia Online Mama kembali beroperasi

10:23 PM

Huwaa.. Sangatlah menguji.





Main blog DOM akakvitamin.com wat hal. Baru beberapa bulan redirecting dari alhamdulillahsihat.blogspot.com ke akakvitamin.com mulalah dia.

DOM punyala teruja bila dah pakai nama .com. Sabar je la (urut dada).

Dua bulan lepas diuji kena hack. Dalam 2 minggu juga lah masuk 'bengkel'. Siap tukar hosting plus renew tahunan.

Baru satu post mengenai cara elak blog digodam, DOM perasan web still slow dan sangat kerap keluar noti 'webpage not available'. Boleh bayang tak ujian nya? Adudu.

Sebulan jugaklah bagi rehat tahan diri buat entri walau hati meronta-ronta nak menaip, share link. Yelah itulah kedai vitamin DOM. Banyak DOM share tentang kesihatan, tips kehamilan, tips menyusu dan sebagainya.

Dan kelmarin terpaksa kacau lagi web manager yang DOM bayar untuk pembelian domain dan hosting. (to en hanif, kalau ada terbaca entri ni, silalah bersabar dan teruskan usaha baik pulih hihi)

AND

now here i am,

sambung je lah tulis sini. My second dunia online. (tradisi mak-mak kan sukaaa bercakap, haha. bila wahm jadi banyaklah bercerita di blog, insta, facebook)

Instagram DOM: Mama Alfateh

Facebook DOM: Akak Vitamin


Jom teruskan berhubung! :)

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

recent posts